Η εταιρία Paxos Building ιδρύθηκε το 2004 από τον Αναστάσιο Παππά και επικεντρώνεται στην κατασκευή κατοικιών και την πώληση οικοπέδων και ακινήτων αποκλειστικά στην περιοχή των Παξών. Στεγάζεται στην περιοχή Λακκα Παξών.

 

Ο Αναστάσιος Παππάς ύστερα από πολυετή εμπειρία στις οικοδομές και το χώρο της κατασκευής και των πωλήσεων δημιούργησε μία επιχείρηση με πολλές υπηρεσίες για όσους φιλοδοξούν να αποκτήσουν ένα σπίτι στο σμαραγδένιο νησί του Ιονίου. Ο ίδιος ζει με την οικογένειά του στους Παξούς και η αγάπη του για τον τόπο είναι έκδηλη. Με την επιχείρησή του, που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην περιοχή, αλλά και τον προσωπικό του μόχθο τονώνει οικονομικά το νησί, προσφέροντας ό,τι καλύτερο στους κατοίκους, αλλά και σε όλους όσοι θέλουν με την επένδυσή τους αποκτήσουν ένα σπίτι στον επίγειο παράδεισο των Παξών.

 

Η κατασκευαστική εταιρία Paxos Building λειτουργεί ταυτόχρονα και ως μεσιτικό γραφείο, για οικόπεδα και σπίτια με θέα θάλασσα. Μία δυναμική ομάδα έμπειρων συνεργατών αναζητεί, προτείνει και υλοποιεί λειτουργικές και καλαίσθητες κατασκευές, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της ποιότητας και της ασφάλειας, με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική στους Παξούς και τους Αντίπαξους.

 

Οι κατασκευές γίνονται με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Τα παλιά πέτρινα γραφικά σπιτάκια του νησιού αναβαθμίζονται με υπεύθυνες ανακατασκευές, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη άνεση, αλλά και επαφή με τις ρίζες και του νησιού.

 

Η απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου, οι παραδοσιακοί οικισμοί, η φιλοξενία των κατοίκων, οι μυρωδιές και οι γεύσεις της φύσης συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό, όπου το χθες συναντά το σήμερα. Μαγευτικές παραλίες με τιρκουάζ νερά, διάσπαρτοι ελαιώνες με αιωνόβιες ελιές, γραφικοί όρμοι και απόκρημνες ακτές που αναδεικνύουν το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του Ιονίου.

 

Οι Παξοί, το νησί που απέσπασε ο Πωσειδώνας από την Κέρκυρα για να το κάνει ερωτικό καταφύγιο για τον ίδιο και την Αμφιτρίτη, είναι ένας τόπος ευλογημένος, που σε καλεί να ξαναβρείς την ουσία της ζωής. Ένας εξωτικός παράδεισος στη Μεσόγειο που πρέπει κατοικήσετε.